karma: 689 posts: 2813 | Ne mogu da postavim ove smilies , par komada ne funkcionisu | |
| ||
karma: 825 posts: 1049 | (boka73 - @ 3/2/2010 - 21:52) Ne mogu da postavim ove smilies , par komada ne funkcionisu izbrisi cookies | |
| ||
karma: 689 posts: 2813 | (Sani_Boy - @ 4/2/2010 - 0:42) izbrisi cookies Hvala :) | |
| ||
karma: 689 posts: 2813 | Kako se brise kookis ????(omg) | |
| ||
karma: 724 posts: 10070 | (boka73 - @ 8/2/2010 - 21:39) Kako se brise kookis ????(omg) Pritisni Ctrl+Shit+Del u Firefoxu ili IE i onda kada ti se otvori novu prozorcic, izaveri cookies samo (moze i cache). Klikni na OK ili Delete poslije toga. Zar je ovo greska? :P | |
![]() | ||
karma: 689 posts: 2813 | (Japanac - @ 8/2/2010 - 22:40) Pritisni Ctrl+Shit+Del u Firefoxu ili IE i onda kada ti se otvori novu prozorcic, izaveri cookies samo (moze i cache). Klikni na OK ili Delete poslije toga. Zar je ovo greska? :P Hvala Japanac. Nije greska na kaficu nego kod mog racunara najverovatnije al evo opet ne ide.Ctrl+sta je to Shit? | |
| ||
karma: 761 posts: 8916 | izbrishi kukis ej hahahahahahhaha :D:D jedno 200 upisa ima,tipa *izbrishi cookies* *izbrishi cache* .....180 je napisao sani...ostalo je neko iz administracije :D | |
![]() | ||
karma: 825 posts: 1049 | (teror - @ 10/2/2010 - 0:34) izbrishi kukis ej hahahahahahhaha :D:D jedno 200 upisa ima,tipa *izbrishi cookies* *izbrishi cache* .....180 je napisao sani...ostalo je neko iz administracije :D :D:D:D:D | |
| ||
karma: 621 posts: 244 | Greške su u tome...najvise...sto za sve su nesto uradili ali za starije clanove nisu nista...trebali bi i zato stavit neke ocjene IKONE ili oznake da se ljudi prepoznaju....Mislim zbog tog je ponekad sve glupost i dzabe ovo pisemo kad sve ove greske nece niko ispravit...prave samo kako kome godi od Admina i koreografa.......Sranje zivo(n) | |
karma: 724 posts: 10070 | (Afrodizijak - @ 10/2/2010 - 4:20) Greške su u tome...najvise...sto za sve su nesto uradili ali za starije clanove nisu nista...trebali bi i zato stavit neke ocjene IKONE ili oznake da se ljudi prepoznaju....Mislim zbog tog je ponekad sve glupost i dzabe ovo pisemo kad sve ove greske nece niko ispravit...prave samo kako kome godi od Admina i koreografa.......Sranje zivo(n) jesu li ti "stariji clanovi" clanovi sa vise od X godina ili clanovi koji su ovdje vec X godina? u oba slucaja, prema kojem kriteriju bi odredio tu nepoznanicu X? (boka73 - @ 9/2/2010 - 22:03) Hvala Japanac. Nije greska na kaficu nego kod mog racunara najverovatnije al evo opet ne ide.Ctrl+sta je to Shit? hahahah cuj "pritisni Ctrl + Shit + Del" hahaha jaaao jesam bisercinu odvalio, moram nas zbog ovoga citirati pod bisere :D | |
![]() | ||
karma: 689 posts: 2813 | (teror - @ 10/2/2010 - 0:34) izbrishi kukis ej hahahahahahhaha :D:D jedno 200 upisa ima,tipa *izbrishi cookies* *izbrishi cache* .....180 je napisao sani...ostalo je neko iz administracije :D (Afrodizijak - @ 10/2/2010 - 4:20) Greške su u tome...najvise...sto za sve su nesto uradili ali za starije clanove nisu nista...trebali bi i zato stavit neke ocjene IKONE ili oznake da se ljudi prepoznaju....Mislim zbog tog je ponekad sve glupost i dzabe ovo pisemo kad sve ove greske nece niko ispravit...prave samo kako kome godi od Admina i koreografa.......Sranje zivo(n) Isla sam na pretrage i nisam mogla da nadjem, izgleda je ovdje kod nekih osoba skroz cool nekoga ismijavati (n) (Japanac - @ 10/2/2010 - 6:26) jesu li ti "stariji clanovi" clanovi sa vise od X godina ili clanovi koji su ovdje vec X godina? u oba slucaja, prema kojem kriteriju bi odredio tu nepoznanicu X? hahahah cuj "pritisni Ctrl + Shit + Del" hahaha jaaao jesam bisercinu odvalio, moram nas zbog ovoga citirati pod bisere :D Nema veze | |
| ||
karma: 729 posts: 3632 | ovo more pod kljuc :-.... jer "novih" gresaka nema,, samo se stare ponavljaju (lol) | |
![]() | ||
karma: 761 posts: 8916 | Boki srce....uopshte se nisam nashalio na tvoj rachun....nego na Sanijev....tako da ne bi bil nekih zabuna i to :D;) (boka73 - @ 10/2/2010 - 20:34) Isla sam na pretrage i nisam mogla da nadjem, izgleda je ovdje kod nekih osoba skroz cool nekoga ismijavati (n) Nema veze | |
![]() | ||
| ||
karma: 621 posts: 244 | (Japanac - @ 10/2/2010 - 6:26) jesu li ti "stariji clanovi" clanovi sa vise od X godina ili clanovi koji su ovdje vec X godina? u oba slucaja, prema kojem kriteriju bi odredio tu nepoznanicu X? hahahah cuj "pritisni Ctrl + Shit + Del" hahaha jaaao jesam bisercinu odvalio, moram nas zbog ovoga citirati pod bisere :D Pa koliko se sjecam ja sam vec naglasio...vijek clanstva u ovom bratsvu (brotherhood) ili ti ga Kaficu...Shemu vezano za to a ne godina koliko ima...samo japanac treba malo procitat sporije ne na brzinu...pozdrav | |