karma: 578 posts: 46 | oci,usne i gradju tela a u to spada i visina jer necu nekog nizeg od mene | |
![]() | ||
karma: 579 posts: 32 | (Verdandi - @ 22/9/2006 - 18:45) citat: LuDiC (19), 22/09 - 18:22 fakat prvo na osmijeh .. jer ko se slatko nasmije nemoze biti los u dusi :$:) a onda ide ostalo .. jel visok .. crn .. etc etc :) ..iz iskustva..oni sto su najsladje smiju su najgoooori...ironija, najgori sejtan uvijek dodje u formi najljepseg andjela... slazem se cariceeeee | |
karma: 680 posts: 143 | hmmm..prvo sto zagledam su naravno ocii onda osmeh,teloo mora da je visok lep crn i takooo....:) | |
| ||
karma: 484 posts: 28 | hmm.naravno oci najprvo ugledam a zatim ide naravno telo osmeh i ponasanje*** | |
karma: 632 posts: 561 | ovo bi sve bilo ok kad bi makar polovica odgovorila iskreno :) | |
karma: 582 posts: 84 | Prvo gledam dali je dobar ko osoba i u duši.. | |
karma: 582 posts: 84 | Prvo gledam dali je dobar ko osoba i u duši.. | |
karma: 514 posts: 50 | na prvi pogled kod muskarca gledam oci njegove onda osmeh karakter ponasanje i tako dalje..... | |
karma: 567 posts: 1655 | hmmm.. na prwi pogled .. prwo opazim liceeee .. sladak osmjeh ---> to je ključno :) | |
karma: 639 posts: 3168 | ja licno prvo sto primjetim je lice:d logicno pregledam sve detaljno i uspostavim dijagnozu:P ili mi se svidja ili ne:D a lijep osmjeh i kosa je prvo sto primjetim:) | |
![]() | ||
![]() karma: 506 posts: 844 | Ophodjenje s tijelom svojim...zna odati na prvi dojam mnogo toga o njemu;-) Bar mom sokolovom oku;-) | |
karma: 713 posts: 3688 | (Verdandi - @ 22/9/2006 - 18:45) citat: LuDiC (19), 22/09 - 18:22 fakat prvo na osmijeh .. jer ko se slatko nasmije nemoze biti los u dusi :$:) a onda ide ostalo .. jel visok .. crn .. etc etc :) ..iz iskustva..oni sto su najsladje smiju su najgoooori...ironija, najgori sejtan uvijek dodje u formi najljepseg andjela... iskustvo te nije opametilo.. opet si pala na testu (d) :D:P ja se slatko smijem :$ i ja najgoriii?:O i ja šejtan? :O !!. !!. bruka :( samo me interesuje ovo i u drugom slučaju, tj je l' se ovo pika i kod žena, đavolice s osmijehom tošeta proeskog? (d) :D:P | |
![]() | ||
karma: 648 posts: 903 | Pa ne uklapam se bas u ove ... virove Nisam uredan a cist manje vise nosim crnu vjetnamku zadnjih 3 godine koja se isprala vec ... osmjeh skoro da i nemam rijetko se smijem .... eh lice ... ni lice mi nije stereo tipno puno je oziljaka prekrivenim bradom ... kosa kovrdjava pocesljana davnooo jos kad sam se slikao za fotku iz cetvrtog osnovne.....nos mi je kao u nekog srditog Grka cure me gledaju sa grcem na licu ... nisam im po volji cudan sam .... Ahhh da visok sam mrsav upalog lica .... Ne slusam Dinu Merlina Cecu Divlje jagode (uglavnom stereotipove) ... slusam balade ali tuzne balade ....ne volim diskoteke, klubove ..... Nisam dobar u dushi radikalan sam, realan Da ne nabrajam ja sam sve sto vi ne volite :) | |
karma: 453 posts: 36 | ljepota i to tako sto kazete grdno prevari covjeka dusa je bbitnaaaaaaaaaa pa ostalooooooooooo | |