![]() karma: 330 posts: 1056 | (removed_user - @ 8/3/2009 - 0:59) jaa zato kr oni tud po nm pljuvajo ..pa ns majo u slabi lučii .. =/ .. mene nima noben u slabi luči??? .-. | |
karma: 760 posts: 2273 | nimam pojma nej oni odgovorijo če si upajo,.hmm,hm,.oni poznajo odgovor | |
| ||
![]() | Jaz ljubim Slovenijo, Slovenke še bolj....................................ma super so, ne komplicirajo............................. | |
karma: 587 posts: 100 | ufurani bosanski slovenci--kupi auto za 1000e i dodje u bosnu nesto fura hah | |
![]() | a bejznobejz:) | |
karma: 737 posts: 10298 | (removed_user - @ 26/7/2009 - 11:10) a bejznobejz:) ...hi,hi,hi...Janina sam pozz te...ze dolgo nism :) ...glede teme pa......Slovenski » ZakaSlovenci nemarajo Bosancv? preberte si ;) | |
![]() | ||
![]() | (tiktak - @ 31/8/2009 - 6:09) ...hi,hi,hi...Janina sam pozz te...ze dolgo nism :) ...glede teme pa......Slovenski » ZakaSlovenci nemarajo Bosancv? preberte si ;) oooo pa kje si ti bejbika:)...tudi tebi lep pozdravcek,upam da se mas fajn:) | |
![]() | hehe..kera tema...brez veze....nikad neče sve svakome pasati...uvjek če se govoriti ovako i onkao. Baci brigu na veselje i gotovo.... | |
karma: 501 posts: 42 | sbrgi su bimi git struga izdoji koji kaze buu more sluu i kam slo de istrgi uhgi durty svki ,,, pa ja,,,,:d:d:d:d | |
![]() | (I____I____I - @ 7/9/2009 - 22:31) sbrgi su bimi git struga izdoji koji kaze buu more sluu i kam slo de istrgi uhgi durty svki ,,, pa ja,,,,:d:d:d:d haaa???:hmm:haj objasni josh jednom to sto si napisao :):builder: hehehe | |
karma: 596 posts: 1269 | baš glupo to pljuvanje,nema smisla na takvom ponašanju,i ja mislim kome nepše nek se seli tamo gde je bolje,meni cool i super | |
karma: 484 posts: 16 | (mustasha - @ 7/3/2009 - 12:17) mal Trbousk....knapi i ti fazoni :D:D | |
karma: 626 posts: 312 | jst vem da bilo kjra slovenka tle je 100x bol uredu pa fajn ku bosanka pa sm tut sama pola pola pa nobena slovenka slovenc me ne pljuvaju k nimajo razloga za to a une k pljuvajo sami iščejo da se ih pljuva smo u sloveni ne pa u albaniji makedoniji srbiji bosni hrvaški blo kje da se nesimo ko smo mi smo mi smo sa balkana pa niko nam ništa nemože to je meni glupo a to da ne govorijo niti slovensko k živijo tle in so rojeni tle tle sam kažejo kok so glupi | |
karma: 365 posts: 681 | eni dobr razmišljate, spet drugi se delate da ne... škoda ;> čefurji raus, naprijed bosna :P | |
karma: 760 posts: 2273 | zato ker se bosanci ne ukvarjamo s slovenci kokr oni z nami;);) | |
| ||