karma: 285 posts: 376 | Znate ono kad zbarite dobru curu i sad se trebate sexsati a strah vas je da se ne obrukate pa da ranije ne dozivite orgazam. U toj situaciji ja onako automatski odradjujem posao uopste ne razmisljajuci o tome sta radim.Trudim se da mislim na 1000 nekih drugih stvari osim na to kako je ona dobra i da ostanem hladnokrvan kako bi uspio sto duze da je je***. Tako ja u tom silnom zanosu mislim na kladionicu,na posao,na obaveze,na rat u iraku ,stid me je i reci ali ponekad sam znao pomisliti i na svoju nenu kako bi duze izdrzao. Pa eto interesuje me ima li jos koji bolesnik koji razmislja kao ja i o cemu on misli za vrijeme sexsa???? | |
karma: 724 posts: 10066 | jesi li pokusao da uopste ne mislis puno tokom seksa? :P samo opusteno ;) | |
![]() | ||
karma: 374 posts: 132 | Dobra ti ova, da misliš na nenu :smile: | |
![]() | hehehe zanimvljiva tema kemo | |
![]() | -ja slazzem kamenje sa kamare na kamaru... | |
![]() | De ba covjece djeces misliti na svoju nenu | |
![]() | nista brato, samo udri te dobre a one inace vole ove sto puno razmisljaju :) | |
karma: 724 posts: 10066 | pa seksate se.. ne rijesavate valjda trigonometrijske integrale u krevetu heh. a i shega mi ovo, cuj "da se ne obruka" :D pa nisi na bini, pa da se moras dokazivati nesto... samo opusteno ljudi... sto ste opusteniji, to cete vise uzivati ;) (ovo ne aplicira za machora) | |
![]() | ||
karma: 616 posts: 188 | (Japanac - @ 1/2/2008 - 17:55) jesi li pokusao da uopste ne mislis puno tokom seksa? :P samo opusteno ;) joj izvini brate ali ja jos za 22 godine nisam probo to zadovoljstvo heheheheehhehheh | |
karma: 482 posts: 244 | cuj to majketi misli na nesto drugo da duze traje.......nema buraz ono kad dodje pet do dvanaest tebi ga je izvaditi ili dopustiti da povrati...u tom slucaju ni nana ne pomaze....:d:d | |
![]() | -ja sam ccuo da ako se pritisne rupica da se mozze sperma vratiti i produzzit uzzitak..i nastaviti, dabome..:hmm::hmm: | |
karma: 358 posts: 314 | khm ako ti zagusti ... to jest osetis da si blizu happy endinga onda izvadi i zstagni ... efikasno je | |
karma: 285 posts: 376 | hahahaha pravo interesantni komentari , malo zajeb*ancije. Cuj da se pritisne rupica hahahaha | |
karma: 496 posts: 179 | (sarmer_pb - @ 1/2/2008 - 19:19) joj izvini brate ali ja jos za 22 godine nisam probo to zadovoljstvo heheheheehhehheh ti se nikad nisi ni sexsao | |
karma: 651 posts: 445 | (Japanac - @ 1/2/2008 - 19:13) pa seksate se.. ne rijesavate valjda trigonometrijske integrale u krevetu heh. a i shega mi ovo, cuj "da se ne obruka" :D pa nisi na bini, pa da se moras dokazivati nesto... samo opusteno ljudi... sto ste opusteniji, to cete vise uzivati ;) (ovo ne aplicira za machora) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) | |