za vrijeme sexsa!!

forum » Razdvojene diskusije » Samo za muskarce » za vrijeme sexsa!!

offlineAnOrdinaryMan   Feb 2 2008 - 0:30
AnOrdinaryMan 35 Denmark
(kemmo - @ 1/2/2008 - 21:12)
hahahaha pravo interesantni komentari , malo zajeb*ancije. Cuj da se pritisne rupica hahahaha

shalu na stranu ali mi je jedanput jedna koka to uradila jezikom.I fakat me zaustavila..znacci mozze se..Hebat ga, istu funkciju imaju i oni prstenovi ..eto to je rijeshenje : nabavi si one prstenove, nemoj jedna , stavi dva i onda brale pritjeraj u coshak i do zore ili dok on ne poplavi :d :d :d
 This member is a VIP user   top bottom  
 offlineremoved_user   Feb 2 2008 - 2:25
removed_user 8 Albania
pa znas kako, dokazano je da zenska moze stipkati glavic prstima i tako odloziti ejakulaciju, ali to je samo ako se dobro poznajete pa ste slobodni u takvom dogovoru, ali ako je to neka relkativna neznanka onda ti uvijekostaje popravni, trudis se da iako ranije svrsis ubrzo krenes u ponovnu akciju jer tada ces sigurno daleko duze izdrzati, a njoj to nece smetati da li je tebi prvi ili drugi put taj put da odradjujes, vec joj je bitno da ona bude zadovoljena, dakle samo po protokolu uhodanom, opusteno
  top bottom  
 offlinesmiki   Feb 2 2008 - 2:33
smiki 29 Monenegro
hehehe odma ga ispucas bili mogao izdrzati sex 2h naravno sa vise ejakuliranja
  top bottom  
 offlineremoved_user   Feb 2 2008 - 2:59
removed_user 8 Albania
ma najbolje ti je brato zguza pa u celo, pa gdje puklo da puklo :)
  top bottom  
 offlineSvemirskiKauboj   Feb 2 2008 - 6:44
SvemirskiKauboj 24 BiH
Zelim da ti cestitam na hrabrosti da pitas ovakvo pitanje.

Ako mogu da ti dadnem jedan prakticni savjet, masterbiraj (izdrkaj) 2 sata prije sastanka, i ovo bi trebalo da uspori process orgazma tokom seksa.
  top bottom  
 offlineernes86   Feb 2 2008 - 10:33
ernes86 22 BiH
znatel kako je dobro je**vat?(y)(y)(y)
  top bottom  
 offlineDj_Javor   Feb 2 2008 - 10:37
Dj_Javor 20 France
ee jarane, sta fali ako brzo svrsis, dokazes onda si musko, i kazes nije dosta mala, hajmo jos 2,3 puta hahahahhhha
 offlineJohnny   Feb 2 2008 - 10:50
Johnny 31 BiH
(kemmo - @ 1/2/2008 - 17:25)
Znate ono kad zbarite dobru curu i sad se trebate sexsati a strah vas je da se ne obrukate pa da ranije ne dozivite orgazam. U toj situaciji ja onako automatski odradjujem posao uopste ne razmisljajuci o tome sta radim.Trudim se da mislim na 1000 nekih drugih stvari osim na to kako je ona dobra i da ostanem hladnokrvan kako bi uspio sto duze da je je***. Tako ja u tom silnom zanosu mislim na kladionicu,na posao,na obaveze,na rat u iraku ,stid me je i reci ali ponekad sam znao pomisliti i na svoju nenu kako bi duze izdrzao. Pa eto interesuje me ima li jos koji bolesnik koji razmislja kao ja i o cemu on misli za vrijeme sexsa????

a gdje si ti tu tita ti ako toliko razmislas, kako ce tebi da bude lijepo :)))))) vjeruj mi brate, samo opusteno i nemoj uopste da razmislas.... a to sto brzo zavrsis posao...eeee brate, pa moras redovno jepavat, a ne jednom sedmicno :))))
  top bottom  
 offlineP_O_B_R_O   Feb 2 2008 - 11:01
P_O_B_R_O 21 Slovenia
kako ja znam postoje neke tehnike samokontrole izliva,....ali treba dosta treninga ;) :P

pozzz
  top bottom  
 offlineVisiradiolog   Feb 2 2008 - 11:20
Visiradiolog 26 BiH
Istina je da postoje neke tehnike samokontrole ali mislim da je najbolje za one koji nemogu da uvjezbaju tu tehniku da je najbolje pola sata pre sastanka da izdrkaju pa onda odu na sastanak.A ima i fazon sa vinom,da se popije koja casa ali da se ne napijes tek toliko da te uhvati.To je proveren recept za duze jebavanje,nema ko nije probao i niko se nije pozalio.Moze se satima jebavati.Znaci popiti koju casicu ali tek toliko da te malcice uhvati a ne da se obloces kao zivotinja.
  top bottom  
 offlineAnOrdinaryMan   Feb 2 2008 - 11:47
AnOrdinaryMan 35 Denmark
-pa tako pijan mozze proci jednput, al ne mozze svaki put.I onda ce ga koka ostaviti jer je pijanac :d :d :d
-anw. dok sam bio mladji, nije pomagalo nishta.Sve to zavisi od koke do koke.Ako imash redovan sex sa kokom koja ne mijesha, nishta ti nece pomoci ta redovnost ako nelitish na neku koja zna da koristi vaginalne mishice :d :d :d E ako je obratno, onda kad dohvatish onu koja nezna, onda se ne gasish onda si gori nego duracell baterije "and going and going"..:d :d :d
-dodushe, imao sam priiku da popriccam sa Stingom, pa mi je rekao par "karafeka" oko tantra sexa i od tada, nemam problema..
 offlineduxamir   Feb 2 2008 - 17:47
duxamir 27 BiH
(Johnny - @ 2/2/2008 - 10:50)

a gdje si ti tu tita ti ako toliko razmislas, kako ce tebi da bude lijepo :)))))) vjeruj mi brate, samo opusteno i nemoj uopste da razmislas.... a to sto brzo zavrsis posao...eeee brate, pa moras redovno jepavat, a ne jednom sedmicno :))))

covjek je u pravu !
Ajos kad se oženiš!
Nekad ćeš i moliti boga da svršiš
Nije to ništa strašno važno je da se opet digne!!
  top bottom  
 offlineDamir_Innsbruck   Feb 2 2008 - 17:57
Damir_Innsbruck 24 Austria
(kemmo - @ 1/2/2008 - 17:25)
Znate ono kad zbarite dobru curu i sad se trebate sexsati a strah vas je da se ne obrukate pa da ranije ne dozivite orgazam. U toj situaciji ja onako automatski odradjujem posao uopste ne razmisljajuci o tome sta radim.Trudim se da mislim na 1000 nekih drugih stvari osim na to kako je ona dobra i da ostanem hladnokrvan kako bi uspio sto duze da je je***. Tako ja u tom silnom zanosu mislim na kladionicu,na posao,na obaveze,na rat u iraku ,stid me je i reci ali ponekad sam znao pomisliti i na svoju nenu kako bi duze izdrzao. Pa eto interesuje me ima li jos koji bolesnik koji razmislja kao ja i o cemu on misli za vrijeme sexsa????

hahaha desilo se i meni da moram isto razmisljati, nisi jedini :d :d
  top bottom  
 offlineanelkax   Feb 2 2008 - 20:27
anelkax 25 BiH
ja nista ne mislim tokom sexa osim jebanja
  top bottom  
 offlineLexillium   Feb 2 2008 - 21:56
Lexillium 28 BiH
Najbolje ti je onda kad se čuna nadigne a ti je spucaj recimo linijarem po glaviću...Ima da ti otrni,ništa nećeš osjetiti :D:D
  top bottom  
7 pages
you have to be a registered member to be able to participate in our forums. To become a member click on the link