![]() | ljubljana je naj gori grad u kojem sam bioo | |
karma: 737 posts: 10298 | (removed_user - @ 20/2/2008 - 3:37) ajjjjjjj almiceee .. mwa ** ...a spet nemors spat ??...al kaj ??... | |
![]() | ||
![]() | (tiktak - @ 21/2/2008 - 2:01) ...a spet nemors spat ??...al kaj ??... hahahahha ti nis normalna .. špijun en :D ma bjž spau sm učer od 3 popoldne do 9ih .. pomoje da spet nebom spau pa spet u službo :D kaj ti počneš .. | |
karma: 737 posts: 10298 | (removed_user - @ 21/2/2008 - 2:02) hahahahha ti nis normalna .. špijun en :D ma bjž spau sm učer od 3 popoldne do 9ih .. pomoje da spet nebom spau pa spet u službo :D kaj ti počneš .. ...ma ev glih prsla iz sihta...reko da vidim jesil onn...ha,ha..ev nisam se zezz ;)... | |
![]() | ||
![]() | (tiktak - @ 21/2/2008 - 2:03) ...ma ev glih prsla iz sihta...reko da vidim jesil onn...ha,ha..ev nisam se zezz ;)... mam občutek da bratu nis nč rekla :D | |
karma: 737 posts: 10298 | (removed_user - @ 21/2/2008 - 2:04) mam občutek da bratu nis nč rekla :D ...mahh kje...nc ga nism vidla...na mobiju pa sam njegov komad odmeva...grrr...se vlastitoj seki se noce javt...:d:d | |
![]() | ||
![]() | (tiktak - @ 21/2/2008 - 2:06) ...mahh kje...nc ga nism vidla...na mobiju pa sam njegov komad odmeva...grrr...se vlastitoj seki se noce javt...:d:d afskroz sploh ga nis pomoje klicala :D hahhahahha | |
karma: 737 posts: 10298 | (removed_user - @ 21/2/2008 - 2:06) afskroz sploh ga nis pomoje klicala :D hahhahahha ...:d:d...ja pa sem ga...grrr...jast negovorim neresnico !!...sam za info :P..poklic ga jutri pa bos vidu kako da folk na ignore ;)... | |
![]() | ||
![]() | (tiktak - @ 21/2/2008 - 2:07) ...:d:d...ja pa sem ga...grrr...jast negovorim neresnico !!...sam za info :P..poklic ga jutri pa bos vidu kako da folk na ignore ;)... ma men se mora javt nema mu druge ja sam uporan :D | |
![]() | ej alma grem js dol fotr mi ma vročino pizda majca mu čist mokra :( grem poskrbet zanga .. mwa ** | |
karma: 737 posts: 10298 | (removed_user - @ 21/2/2008 - 2:08) ma men se mora javt nema mu druge ja sam uporan :D ...mahhh,men se tega neda,jast ce ga poklicm,pa k parkrat pozvoni,se mi neda ustrajat...uglavnem,jutri ti avim kako pa kaj,ga bom jutri oz. dans,poklicala z mamicine st...:d:d...to se more javt ;)...grem brat knjigo,k mi je ostal se full mal,pa da koncam...bod pridn,pa se tipkamo...papa...(grlim)... | |
![]() | ||
![]() | (tiktak - @ 21/2/2008 - 2:12) ...mahhh,men se tega neda,jast ce ga poklicm,pa k parkrat pozvoni,se mi neda ustrajat...uglavnem,jutri ti avim kako pa kaj,ga bom jutri oz. dans,poklicala z mamicine st...:d:d...to se more javt ;)...grem brat knjigo,k mi je ostal se full mal,pa da koncam...bod pridn,pa se tipkamo...papa...(grlim)... fak majkemi kakšn mi je fotr .. prou bogi majkemi .. a mtka mi u bosni in zj nemorm it u službo pa ga tazga pustit :S haj se slišmo mwa ** | |
![]() | ooo čao čao .. ej huda fotka na prvi strani .. kr nemoreš vrjet da je lahko tako lepa hehhe.. lp | |
![]() | (y)(y)(y)8-) | |